Eiropas futbola čempionāta atklāšana netikšot traucēta

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijas lielākā arodbiedrība piektdien paziņoja, ka transporta darbiniekiem dots norādījums netraucēt futbola līdzjutēju nokļūšanu Parīzes stadionā, kur sākas Eiropas čempionāts futbolā.

«Visiem līdzjutējiem šovakar būs iespējams sasniegt «Stade de France» stadionu,» paziņoja CGT līderis Filips Martiness, piebilstot, ka, neskatoties uz streika turpināšanu, «nav norādījumu traucēt norisēm stadionos vai pārtraukt mačus».

Viņš arī norādīja, ka streiko tikai astoņi procenti vilcienu mašīnistu un ka savlaicīga nokļūšana čempionāta norises vietās, domājams, netikšot kavēta.

«Šovakar problēmu nebūs. Mums ir pietiekami daudz mašīnistu, lai nogādātu skatītājus uz maču,» intervijā laikraksta «La Parisen» tīmekļa vietnei uzsvēra Martiness.

Tieši piektdien gaidāms Eiropas čempionāta atklāšanas mačs, kad «Stade de France» stadionā mājiniece Francija tiekas ar Rumāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu