Atjaunotā "Lokomotiv" izcīna uzvaru pirmajā VHL spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc traģiskās aviokatastrofas atjaunotā Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda pirmdien pirmajā spēlē Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā savā laukumā ar rezultātu 5:1 apspēlēja Aļmetjevskas "Ņeftjaņik" hokejistus.

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem guva Dmitrijs Maļcevs, Oļegs Jašins, Kirils Kapustins, Daņiils Jerdakovs un Aleksejs Kručiņins.

Savukārt vienīgo precīzo metienu "Ņeftjaņik" komandā izdarīja Rustems Šangarajevs.

Pēc mača "Lokomotiv" kluba galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs veltīja laipnus vārdus saviem padotajiem un atzina, ka puiši šodien esot nospēlējuši ļoti labi.

Kā zināms, viss "Lokomotiv" komandas pamatsastāvs, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu, 7.septembrī gāja bojā aviokatastrofā. Lidmašīnā atradās 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā katastrofas vietā, tostarp arī Skrastiņš.

Izdzīvoja vienīgi borta inženieris Aleksandrs Sizovs un Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs, kurš gan pēc piecas dienas ilgas cīņas par dzīvību slimnīcā mira.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu