"Barcelona" uzvar sezonas pirmajā "El Clasico" duelī

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola čempionāta sezonas pirmajā divu spēcīgāko klubu Madrides "Real" un "Barcelona" duelī, sauktā par "El Clasico", sestdien pie uzvaras pretinieku laukumā ar 3:1 (1:1) tika pēdējo triju gadu valsts čempioni "Barcelona".

Mača sākums izcils padevās laukuma saimniekiem, kad pēc nospēlētām 23 sekundēm, gūstot ātrākos vārtus "El Clasico" vēsturē, 1:0 panāca Karims Benzemā. Francijas uzbrucējs izmantoja ļoti neveiksmīgu "Barcelona" vārtsarga Viktora Valdesa mēģinājumu izraidīt bumbu no sava soda laukuma.

Mača 30.minūtē 1:1 panāca čīlietis Aleksis Sančess, kurš "Barcelona" sākumsastāvā uz šo spēli izkonkurēju Davidu Vilju. Sančesam teicami piespēlēja Lionels Mesi.

Astoņas minūtes pēc cīņas atsākšanas otrajā puslaikā vadībā izvirzījās jau "Barcelona" komanda, kad bumba pēc Ksavi Ernandesa sitiena skāra "Real" aizsargu Marselu un atrada ceļu uz mājinieku vārtiem.

25 minūtes pirms cīņas beigām 3:1 panāca Fransesks Fabregass, kurš precīzi sita ar galvu, gūstot savus desmitos vārtus šosezon.

Līdz ar to beigusies "Real" komandas 15 uzvaru sērija, bet "Barcelona" nav zaudējuši jau pēdējās sešās spēlēs, kas aizvadītas "Real" laukumā.

Pēc šīs uzvaras "Barcelona" ar 37 punktiem 16 spēlēs pakāpās uz kopvērtējuma pirmo vietu, "Real", kas aizvadījuši par maču mazāk, apsteidzot tika uz labākas gūto un zaudēto vārtu attiecības rēķina.

Trešajā vietā ar 30 punktiem 15 spēlēs atrodas "Valencia" komanda, kas sestdien viesos ar 1:2 (0:0) zaudēja Seviljas "Real Betis" futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu