Mesi atzīts par gada labāko futbolistu pasaulē (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) par šī gada labāko futbolistu pasaulē atzina Argentīnas izlases un Spānijas kluba "Barcelona" uzbrucēju Lionelu Mesi, kurš pirms trīs nedēļām kļuva arī par 2009.gada Eiropas labāko futbolistu.

Tuvāko sekotāju Mesi apsteidza par rekordlielu 240 punktu skaitu.

Kopā ar Mesi uz gada labākā futbolista godu pretendēja arī portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš par labāko kļuva pagājušajā gadā, spāņi Andress Injesta un Ksavi Ernandess, kā arī brazīlietis Kakā.

Savukārt par 2009.gada pasaules labāko futbolisti ceturto gadu pēc kārtas kļuva brazīliete Marta.

2009.gada simboliskā izlase: vārtsargs - Ikers Kasiljass (Spānija, Madrides "Real"); aizsargi - Džons Terijs (Anglija, Londonas "Chelsea"), Nemanja Vidičs (Serbija, Mančestras "United"), Patriss Evrā (Francija, Mančestras "United"), Daniels Alvešs (Brazīlija, "Barcelona"); pussargi - Ksavi Ernandess (Spānija, "Barcelona"), Andress Injesta (Spānija, "Barcelona"), Stīvens Džerārds (Anglija, "Liverpool"); uzbrucēji - Lionels Mesi (Argentīna, "Barcelona"), Krištianu Ronaldu (Portugāle, Madrides "Real"), Fernando Toress (Spānija, "Liverpool").

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu