Rautakallio: Ar vieniem gūtiem vārtiem spēli nevar uzvarēt

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc trešdien piedzīvotā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka ar vieniem gūtiem vārtiem nav pietiekami, lai izcīnītu panākumu.

"Spēlējām pret lielisku komandu. Ar vieniem gūtiem vārtiem ir par maz, lai izcīnītu uzvaru, taču esmu lepns par puišiem, jo viņi izdarīja labāko, ko spēj," pēc mača izteicās Rautakallio. "Esmu apmierināts arī ar vārtsarga Māra Jučera sniegumu - viņš spēlēja labi un pelnīti bija mūsu labākais spēlētājs."

"Mums bija iespējas, taču nespējām tās izmantot," piebilda somu speciālists.

"Mēs bijām gatavi un noskaņojušies kārtīgai cīņai, un tas bija redzams arī uz soliņa," atzina "Ak Bars" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. "Spēli sākām ļoti labi un viss it kā izdevās. Labi spēlēja mūsu jaunais vārtsargs [Emīls Garipovs] - viņš spēlēs regulāri, jo jāgatavo Gagarina kausa izcīņai."

"Bija nedaudz grūti, kad tiesnesis mūs atstāja trijatā, bet malači puiši, ka izturēja un uzvarējām pelnīti," piebilda Krikunovs.

°Šajā mājas spēļu sērijā "Dinamo" ik pēc dienas pauzes spēkosies arī ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un Čehovas "Vitjaz" vienībām. Tad pēc decembra pārtraukuma "Dinamo" aizvadīs vēl divas spēles izbraukumā, kas Latvijas komandai būs pēdējās KHL čempionātā šogad. Gada izskaņā Rīgas "Dinamo" dosies uz Šveici, kur piedalīsies Špenglera kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu