Hamiltonam lojāls fans totalizatorā iegūst 125 000 mārciņu (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Kāds jaunā F-1 pasaules čempiona Lūisa Hamiltona fans ieguvis 125 000 sterliņu mārciņu (111 625 latus), jo pirms desmit gadiem totalizatorā uzlika likmi, ka britu sportists uzvarēs F-1 čempionātā.

Bukmeikeru kantoris "Ladbrokes" apstiprināja, ka viņi šim cilvēkam jau pirms gada izmaksāja 40 000 mārciņu, kas bija firmas lielākā izmaksa vēsturē saistībā ar F-1 čempionātu.

Jau ziņots, ka 23 gadus vecais Hamiltons par pasaules čempionu saspringtā cīņā kļuva svētdien. Čempionāta pēdējā posma Brazīlijas "Grand Prix" izcīņas pēdējā aplī brits apsteidza vācieti Timo Gloku, pakāpjoties uz piekto pozīciju, ar ko bija pietiekami, lai čempionāta kopvērtējumā par vienu punktu apsteigtu brazīlieti Felipi Masu.

Kā vēsta "Ladbrokes", Pīterboro pilsētā dzīvojošais cilvēks 1998.gada maijā kopā veica trīs likmes par 350 mārciņām (312 latiem). Sākotnēji pirms gada viņš ieguva 40 000 mārciņu, jo bija uzlicis 200 mārciņu uz koeficientu 200 pret viens, ka Hamiltons līdz savai 23.dzimšanas dienai izcīnīs pirmo uzvaru. Savukārt svētdien viņš ieguva 125 000 mārciņu par to, ka uzlika 100 mārciņas uz koeficientu 500 pret viens, ka sportists līdz savai 25.dzimšanas dienai kļūs par pasaules čempionu, un 50 mārciņas uz koeficientu 1500 pret viens, ka abi šie paredzējumi piepildīsies.

"Pazīstu Lūisu kopš bērnības, un bija redzams, ka viņam ir neticamas braukšanas spējas ar lielisku attieksmi," citēts vīrs, kura dēls kādreiz kartingu sacīkstēs cīnījās ar Hamiltonu. "Biju pārliecināts, ka viņš sasniegs lielas lietas."

Par iegūto naudu vīrs plāno sev nopirkt "Tag Heuer" pulksteni, aizvest ģimeni brīvdienās uz Kubu un nopirkt sievai "Mercedes-Benz" automašīnu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu