Rīgas VEF pārtrauc sadarbību ar Viljamsu un Gadsonu (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Rīgas VEF vienība oficiāli pārtraukusi sadarbību ar abiem amerikāņu saspēles vadītājiem Dereku Viljamsu un Čeinu Gadsonu.

Abiem spēlētājiem tika dots ievērojams laiks iejusties komandā un pierādīt sevi profesionāli tās sastāvā, taču neviens no viņiem neattaisnoja savu esamību Rīgas VEF un neatbilda līmenim, kādu galvenais treneris Rims Kurtinaitis un kluba vadība vēlas redzēt komandas sniegumā, vēsta vienības mājas lapa.

Kā zināms, jau 3.decembrī kluba valde pieņēma lēmumu pārtraukt sadarbību ar latviešu centra spēlētāju Raiti Grafu un amerikāņu saspēles vadītāju Viljamsu, kurš komandas sastāvā tomēr aizkavējās ilgāk, ņemot vērā citu spēlētāju gūtos savainojumus.

Tādējādi tuvākajā laikā klubs informēs par papildinājumiem komandas sastāvā.

Atgādinām, ka otrdien VEF basketbolisti Eiropas kausa izcīņas spēlē izbraukumā ar 79:90 piekāpās Čehijas komandai Nimburkas CEZ, tādējādi nespējot kvalificēties turnīra nākamajai fāzei.

Viljamss šajā mačā guva 10 punktus, bet Gadsons izcēlās ar sešiem punktiem.

Rīgas VEF vadība komandai par mērķi pirms sezonas izvirzīja iekļūšanu labāko astotniekā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu