Brazis: Bijām labi noskaņojušies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Ļoti apmierināts ar savas komandas parādīto sniegumu Eiropas Izaicinājuma kausa B apakšgrupas pēdējās kārtas spēlē bija BK "Ventspils" galvenais treneris Aļģirds Brazis. Viņa vadītā vienība ar 99:62 otrdien uzvarēja Izraēlas klubu Haifas "Maccabi", izcīnot uzvaru grupā, kvalificējoties nākamajai kārtai.

"Gribu apsveikt komandu ar labu spēli, kas ļāva sagādāt labu dāvanu Ziemassvētkos ne tikai man, bet arī līdzjutējiem un visai Latvijai. Šis bija mūsu izšķirošais mačs, tāpēc tam gatavojāmies ļoti nopietni,'' kluba mājas lapā citēts lietuviešu speciālists.

''Pēc sāpīgā zaudējuma Vācijā šodien vairs nebija kur atkāpties,'' viņš sacīja.''Bijām labi noskaņojušies, labi izpētījuši pretiniekus, tāpēc tiešām ar patiku vēroju to, kas notika laukumā."

Brazis bija gandarīts arī par to, ka arī pēc gadumijas komandu gaida laba līmeņa spēles: "Esam iekļuvuši Izaicinājuma kausa otrajā posmā, kas nozīmē, ka Eiropā aizvadīsim vēl vismaz sešas laba līmeņa spēles. Tas ir labi gan komandai, gan līdzjutējiem."

"Varu tikai apsveikt ventspilniekus, kas bija pelnījuši šo uzvaru un pirmo vietu mūsu grupā. Viņi jau no pirmajām minūtēm spēlēja agresīvi, labi darbojās aizsardzībā, bet mana komanda neparādīja absolūti neko," skaidroja "Maccabi'' galvenais treneris Elads Hasins.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā spēlē uzvaru ar 86:80 izbraukumā izcīnīja Latvijas vienība.

Otrā B apakšgrupas spēlē Frankfurtes "Deutsche Bank Skyliners" ar rezultātu 72:60 pieveica Južnijas "Himik" komandu no Ukrainas. Šāds galaiznākums bija izdevīgs "Maccabi" vienībai, kas līdz ar to iekļuva turnīra otrajā posmā.

Otrajā posmā "Ventspils'' spēlēs ar Portugāles klubu Lisabonas "Benfica", Zviedrijas vienību Norčēpingas "Dolphins" un Francijas komandu Denkerkas "BCM Gravelines".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu