LBL turpina dominēt Liepāja, Ventspils - četriniekā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas čempionātā jau 13. uzvaru sezonas pirmajās 13 spēlēs trešdien izcīnīja līdervienība "Liepājas lauvas", kas Rīgā ar 94:74 pieveica vietējo "LU/Barons/Rīdzene". Ļoti svarīgu uzvaru guva arī "Ventspils augstskola", kas pieveica "Falco/Ķeizarmežs" un pakāpās uz ceturto vietu kopvērtējumā.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Mareks Jurevičus un Klāvs Ansons, kas guva pa 23 punktiem. 18 punktus uzvarai pievienoja Māris Citskovskis, bet 13 punkti Vaira Pusaudža rēķinā.

Zaudētājiem rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Reinis Strupovičs.

LBL kopvērtējumā "Liepājas lauvas" ar 13 uzvarām ir pārliecinoši turnīra līderi, savukārt "LU/Barons/Rīdzene" ar astoņām uzvarām saglabā sesto vietu.

Principiālā cīņā par vietu pirmajā četriniekā "Ventspils augstskola" šodien savā laukumā sīvā cīņā ar 66:61 pieveica Rīgas "Falco/Ķeizarmežs".

Ventspilniekiem tā bija devītā uzvara sezonā, kas turnīra tabulā ļāva samainīties vietām ar "Falco" un pakāpties uz ceturto pozīciju, kas sacensību otrajā posmā ļaus sacensties ar Baltijas Basketbola līgā spēlējošajām komandām.

Rezultatīvākais "Ventspils augstskolas" rindās ar 22 punktiem bija Renārs Zeltiņš, kura kontā arī četras atlēkušās bumbas. 14 punkti Kristapa Kanberga rēķinā, bet ar desmit punktiem un sešām bumbām zem groziem izcēlās Gatis Eņģelis.

Zaudētājiem pa 14 punktiem guva Arnis Aizpurs un Ģirts Spēlmanis, kura kontā arī desmit atlēkušās bumbas un trīs piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu