Valters pret Krauliņu. Skrējiens ir sācies! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas turnīrā pārliecinošas uzvaras vakar izcīnīja gan Rīgas "ASK/Juniors", gan "Ventspils augstskola" - komandas, ko šajā sezonā trenē labi zināmie speciālisti un principiālie pretinieki - attiecīgi Valdis Valters un Armands Krauliņš.

Bijušā "BK Ventspils" un Latvijas valstsvienības galvenā trenera Armanda Krauliņa vadībā Ventspils "studenti" pēdējās spēlēs ir sasparojušies un tagad reāli pretendē uz vietu pirmajā četriniekā, kas otrajā posmā ļaus sacensties ar četrām Baltijas Basketbola līgā spēlējošajām Latvijas komandām.

Vakar "Ventspils augstskola" izbraukumā ļoti pārliecinoši ar 100:78 uzvarēja turnīra pastarīšus "LSPA/VEF" un ar astoņām uzvarām 13 spēlēs ieņem piekto vietu turnīra tabulā.

Uzvarētāju rindās pa 20 punktiem guva Renārs Zeltiņš un Ronalds Zaķis, bet pa 15 uzvarai pievienoja Gatis Eņģelis un Kristaps Kanbergs. Zaudētājiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Juris Gludītis.

Ar Valda Valtera padomu vēl augstāk ir tikusi Rīgas ASK fārmkluba "ASK/Juniors" komanda, kas ar deviņām uzvarām šobrīd ieņem jau trešo vietu un jau min uz papēžiem vicelīderiem "Bumerangs/ASK".

Vakar Valtera brigāde savā laukumā ar 87:62 uzvarēja Līvānu "RNS-D/Līvāni un tas bija jau sestais (!) komandas panākums pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 13 punktiem Jēkabs Rozītis, 12 punktus guva Juris Patmalnieks, pa desmit - Mārtiņš Neimanis un Dairis Bertāns. Zaudētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Jānis Gailītis.

2006. gada 13. novembris, Rīga. Armands Krauliņš (pirmais no kreisās) seko līdz savas komandas (sarkanos tērpos) spēlei pret LSPA/VEF.
2006. gada 13. novembris, Rīga. Armands Krauliņš (pirmais no kreisās) seko līdz savas komandas (sarkanos tērpos) spēlei pret LSPA/VEF. Foto: basket.lv

Krauliņa un Valtera savstarpējā duelī ar 1-0 vadībā ir Krauliņš, pēc tam, kad pirmā apļa spēlē "Ventspils augstskola" savā laukumā pārspēja "juniorus" ar 85:78. Atbildes spēlē Rīgā notiks 2. decembrī.

Pa vidu Valtera un Krauliņa komandām ar astoņām uzvarām kopvērtējumā šobrīd ir iespraucies "Falco/Ķeizarmežs", bet turpat līdzās ar tik pat panākumiem - arī "Barons" komandas fārmklubs "LU/Barons/Rīdzene".

Cīņa par pirmo četrinieku solās būt karsta un pagaidām izskatās, ka daudzmaz droši par savām pozcijām var būt tikai "Liepājas lauvas" - 12 uzvaras 12 spēlēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu