Bagijs un Co rāda zobus Butautam (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas turnīrā pirmdien ar vienādu rezultātu 88:86 smagas uzvaras izcīnīja Rīgas ASK un Jelgavas "Zemgale". Rīdzinieki savā laukumā tikai ar lielām pūlēm pieveica Ainara Bagatska vadīto "BK Valmiera" vienību, savukārt jelgavnieki viesos guva virsroku pār Gulbenes "ASK/Buki" komandu.

Rīgas ASK un "BK Valmieras" duelī Rīgā uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Rikardo Māršs, pa 18 punktiem guva Uvis Helmanis un Korijs Brīvers, bet Milutins Aleksičs izcēlās ar 15 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

ASK komandas vadītājs Ramūns Butauts (trešais no labās) spēlē ar "Valmieru" bija spiests likt lietā visas savas spējas, lai izglābtos no kauna savu līdzjutēju priekšā.
ASK komandas vadītājs Ramūns Butauts (trešais no labās) spēlē ar "Valmieru" bija spiests likt lietā visas savas spējas, lai izglābtos no kauna savu līdzjutēju priekšā. Foto: AFI

"Valmiera" komandā lauvas tiesu - 38 punktus - guva Ronalds Klārks, grozam uzbrūkot ar ļoti augstu metienu precizitāti. Spēlētājs realizēja astoņus no deviņiem divpunktu metieniem, četrus no pieciem trīspunktu metieniem un desmit no 11 soda metieniem! Klārks, kurš 24 punktus guva jau pirmajā puslaikā, izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas. Vēl 17 punktus valmieriešiem sameta Ingus Bankevics.

Pēc pirmā puslaika viena punkta pārsvars bija viesiem (44:43).

Divās aizvadītajās spēlēs ASK komandai šī bija otrā uzvara, bet "Valmierai" pirmais zaudējums.

Pirmdien Gulbenē Jelgavas "Zemgale" ar tādu pašu rezultātu 88:86 pieveica Gulbenes ASK/"Buki" vienību. Pēc trīs ceturtdaļām sešu punktu pārsvars bija laukuma saimniekiem.

Uzvarētāju rindās 22 punktus guva Ilmārs Bergmanis, bet ar 18 punktiem izcēlās Matīss Rozītis. Mājinieku rindās pa 22 punktiem guva Edmunds Gabrāns un Artūrs Brūniņš.

"Zemgalei" šī bija pirmā uzvara divās spēlēs, bet Gulbenes vienībai jau otrais zaudējums sezonā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu