Ranjēri: Nākamsezon būs grūti atkārtot šādu panākumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pārsteidzoši veiksmīgi spēlējošās Lesteras «City» komandas galvenais treneris Klaudio Ranjēri atklājis, ka viņš paliks Anglijas futbola premjerlīgas čempionvienības vadītāja amatā arī nākamajā sezonā. Sensacionālo panākumu būšot grūti atkārtot.

«Esmu 64 gadus vecs un ilgi gaidīju šo titulu,» izdevumā «Football Itali» citēts Ranjēri. «Vienmēr esmu centies saglabāt pozitīvu noskaņojumu. Es palikšu Lesteras «City» komandā.»

Pateicoties pārsteidzošajam sniegumam premjerlīgas čempionātā, Lesteras klubs nopelnīs 190 miljonus eiro - par uzvaru premjerlīgas turnīrā, dalību Čempionu līgā, kā arī gūta peļņa no līdzjutējiem, kuri komandai šīs sezonas laikā lielā skaitā ir visā pasaulē.

Tāpat Lesteras «City» iegūs ienesīgus sponsorēšanas līgumus, vēsta «repucom.net.»

«Nākamajā sezonā mums būs grūti atkārtot šādu panākumu. Mūsu mērķis ir iekļūt labāko desmitniekā. Jāturpina progresēt,» norādīja Itālijas speciālists.

Pagājušajā sezonā Lesteras futbolisti ar lielām pūlēm nosargāja vietu premjerlīgā. Pirms šīs sezonas bukmeikeri «City» komandas uzvaru čempionātā vērtēja ar 5000:1 iespējamību. Britu mediji ziņo, ka vismaz trīs Lesteras «City» līdzjutēji likuši savu naudu uz vienības uzvaru turnīrā.

Divas kārtas pirms turnīra beigām «City» par 7 punktiem apsteidz otrajā vietā esošo «Hotspur», trešajā vietā ar 67 punktiem ir Londonas «Arsenal».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu