Latvieši neveiksmīgi sāk PK trešo posmu biatlonā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Neveiksmīgi Pasaules kausa (PK) izcīņas trešo posmu Slovēnijas pilsētā Pokļukā ceturtdien sāka Latvijas biatlonisti. Ilmārs Bricis 20 kilometru klasiskajā distancē vējainos laikapstākļos ierindojās 80. vietā, bet uzvaru izcīnīja austrietis Daniels Mesotičs.

Latvijas komandas līderis četrās šaušanās mērķī netrāpīja septiņas lodes un līderim piekāpās 8 minūtes un 19,2 sekundes, kas finālā deva 80. vietu. 

Vēl sliktāk klājās Jānim Bērziņam, kurš nenogāza sešus mērķus, un lēnais solis distancē ļāva ieņemt tikai 93. pozīciju. Uzvarētājam viņš piekāpās par 10 minūtēm un 52,6 sekundēm. 

Mesotičs pieļāva vienu kļūdu šaušanā. Otrās vietas ieguvēju šveicieti Bendžaminu Vegeru, kas arī kļūdījās vienu reizi, viņš pārspēja par  58,4 sekundēm, bet trešo vietu ieņēma Sergejs Sedņevs (2) no Ukrainas, kurš no austrieša atpalika minūti un 21,2 sekundes.

Interesanti, ka pirmajā desmitniekā neiekļuva neviens biatlona lielvalstu - Norvēģijas un Vācijas sportists.

Kopā finiša līniju sasniedza 99 biatlonisti.

Sacensībās bija plānojis piedalīties arī Andrejs Rastorgujevs, tomēr uz starta viņš neizgāja.

Vēl šodien 15 kilometru klasiskajā distancē pulksten 15.15 dosies dāmas. Latviju pārstāvēs Madara Līduma, Gerda Krūmiņa un Žanna Juškāne.

Piektdien sacensības nenotiks, bet sestdien vīrieši un sievietes sacentīsies sprintā, savukārt svētdien risināsies jauktā stafete.

Kopumā pasaules kausa izcīņā šosezon paredzēti deviņi posmi. Nākamais (4.) posms paredzēts 2011. gadā no 5. līdz 9. janvārim Oberhofas trasē Vācijā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu