Cēsis met izaicinājumu galvaspilsētai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Sieviešu basketbola līgā šodien interesantākie notikumi risinājās galvaspilsētā, kur vietējā "TTT/Rīga" tikai sīvā cīņā pārspēja "Cēsis". Otro uzvaru sezonā guva arī Latvijas čempionvienība "Avantis/Turība".

To, ka "Cēsu" komandas ambīcijām patiešām ir pamats, apliecināja spēle Rīgā, kurā vicečempiones TTT izšķirošo pārsvaru ieguva tikai spēles pēdējās desmit minūtēs un uzvarēja ar 65:57.

Vēl pēc 30 spēlētām minūtēm rīdzinieču pārsvars bija tikai divi punkti.

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 15 punktiem bija Baiba Eglīte, kuras rēķinā arī septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

14 punktus cēsniecēm guva Ieva Krastiņa, bet nacionālās valstsvienības saspēles vadītāja Ilze Ose-Hlebovicka, debitējot Cēsu komandā, guva deviņus punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un deviņreiz rezultatīvi piespēlēja.

Pēc otrdien piedzīvotā smagā zaudējuma Lietuvas meistarsacīkstēs Latvijas čempiones "Avantis/Turība" šodien izbraukumā visas dusmas izgāza uz "BK Ventspils" - 93:49.

Pa 18 punktiem uzvarētājām guva Santa Dreimane un Anete Vorma.

Pa divām uzvarām tagad ir gan TTT, gan "Avantis/Turība", gan arī "RTU/Klondaikai".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu