Nosaukti pieci pretendenti uz pasaules gada labākā futbolista titulu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Starptautiskā futbola federācija (FIFA) pirmdien nosaukusi piecus pretendentus uz 2009. gada pasaules labākā futbolista balvu.

Starp pieciem nominantiem uz gada labāka futbolista titulu pretendē par Eiropas labāko žurnāla ''''France Football'''' versijā atzītais argentīnietis Lionels Mesi no Spānijas un UEFA Čempionu līgas čempionvienības "Barcelona''''. Tāpat uz šo titulu kandidē viņa kluba biedri spāņi Ksavi Ernandess un Andress Injesta, portugālis Krištianu Ronaldu un brazīlietis Kakā no Madrides "Real'''' komandas.

Jau ziņots, ka sākotnēji FIFA paziņoja, ka uz 2009. gada labākā futbolista titulu pretendē 23 kandidāti.

Gada labākais futbolists tiks noteikts nacionālo valstsvienību treneru un kapteiņu balsojumā, tas tiks paziņots īpašā ceremonijā 21. decembrī Cīrihē.

Pagājušajā gadā par pasaules labāko kājbumbas meistaru tika nosaukts Krištianu Ronaldu, kurš tolaik pārstāvēja trīskārtējo Anglijas čempionu Mančestras "United''''.

Tāpat 21. decembrī FIFA paziņos gada labāko pasaules futbolisti. Tā būs Kellija Smita (Anglija), Krištiane, Marta (abas Brazīlija), Inka Gringsa vai Birgita Princa (abas Vācija).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu