Skrastiņš atkal spēlē, Ivanāns nomet cimdus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas regulārā čempionāta spēlēs piektdien piedzīvoja gan latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa Kolorado "Avalanche", gan Raita Ivanāna komanda Losandželosas "Kings".

"Avalanche" aizvadītajā naktī viesos ar 1:4 piekāpās Sentluisas "Blues". Latviešu aizsargs laukumā aizvadīja 15 ar pusi minūtes un kopā ar Kurtu Zaueru bija vienīgie "Avalanche" hokejisti, kas spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu - "+1".

"Blues" izšķirošo pārsvaru ieguva trešajā periodā, kad guva trīs no četriem vārtiem. Uzvarētājiem divus vārtus guva Dens Hinouts, bet pa vieniem Breds Boijss un Džejs Maklements. "Avalanche" rindās vienīgo precīzo metienu izdarīja Pols Ščastnijs, kuram tie bija jau piektie gūtie vārti sezonā.

Savukārt Ivanāna komanda "Kings" pagājušajā naktī savā laukumā ļoti rezultatīvā spēlē ar 6:8 (1:1, 2:3, 3:4) piekāpās Bostonas "Bruins".

Ivanāns šajā mačā izcēlās ar savu pirmo kautiņu šajā sezonā - pirmajā periodā latvietis izkāvās ar Milanu Lučiču. Abi hokejisti par kautiņu nopelnīja pa piecām soda minūtēm. Kopumā Ivanāns laukumā aizvadīja nedaudz vairāk par septiņām minūtēm, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Fils Kesels, kuram tas bija pirmais "hat trick" NHL karjerā. Interesanti, ka "Bruins" hokejisti pirmajās trijās NHL regulārā čempionāta spēlēs kopā bija guvuši piecus vārtus, bet tagad vienā mačā guva astoņus vārtus.

Nacionālās hokeja līgas regulārā čempionāta piektdienas spēļu rezultāti:

Ņujorkas "Rangers" - Vašingtonas "Capitals" 3:1 (3:1, 0:0, 0:0)

Detroitas "Red Wings" - Čikāgas "Blackhawks" 2:3 (2:0, 0:2, 0:1)

Sentluisas "Blues" - Kolorādo "Avalanche" 4:1 (1:1, 0:0, 3:0)

Dalasas "Stars" - Kalgari "Flames" 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1) - pagarinājumā

Edmontonas "Oilers" - Vankūveras "Canucks" 2:5 (1:2, 1:2, 0:1)

Losandželosas "Kings" - Bostonas "Bruins" 6:8 (1:1, 2:3, 3:4)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu