Bricim 24.vieta Pasaules kausa pirmā posma iedzīšanas sacensībās (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas biatlonists Ilmārs Bricis svētdien izcīnīja 24.vietu Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā biatlonā, kas risinās Zviedrijas pilsētā Estersundā, iedzīšanas sacensībās vīriešiem.

Latvijas sportists četrās šaušanās pieļāva četras kļūdas un finišā uzvarējušajam Ūle Eināram Bjērndālenam no Norvēģijas, kurš kļūdījās divas reizes, zaudējot trīs minūtes un 18 sekundes.

Otro vietu sacensībās ar trīs kļūdām šautuvē izcīnīja sprinta sacensību uzvarētājs norvēģis Ēmils Hegle Svensens, kurš savam tautietim finišā zaudēja 26 sekundes.

Savukārt vienu minūti uzvarētājam zaudēja trešo vietu izcīnījušais slovēnis Jakovs Faks, kurš šaušanā pieļāva trīs kļūdas.

Pārējie Latvijas sportisti iedzīšanai nespēja kvalificēties.

Kā ziņots, sestdien sprinta sacensībās Bricis finišēja 23.vietā, kamēr Edgars Piksons ar divām kļūdām uzvarētājam Svensenam zaudēja trīs minūtes un 20,9 sekundes, ierindojoties 73.vietā, bet Andrejs Rastorgujevs kļūdījās četras reizes, uzvarētājam zaudēja trīs minūtes un 37,8 sekundes, kas deva 76.vietu.

Sieviešu iedzīšanas sacensībās svētdien latviete Madara Līduma izcīnīja 32.vietu.

Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu