Kuksikam 13 punkti ''Sun Devils'' vienības zaudējumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV studentu basketbola čempionāta (NCAA) spēlē Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata universitātes "Sun Devils" komanda izbraukumā ar 54:68 piekāpās Beiloras "Bears" vienībai. Kuksika kontā 13 punkti.

Pēc pirmā puslaika vadībā ar 33:27 atradās mājinieki, taču otro spēles daļu ar diviem precīziem trīspunktu metieniem sāka Kuksiks.

Savukārt turpinājums viesiem vairs nebija tik veiksmīgs un "Bears" veica izrāvienu, kuru "Sun Devils" basketbolisti nespēja atspēlēt.

Kuksiks ar 13 punktiem (2p. 2/3, 3p. 3/6) bija rezultatīvākais savā komandā. Tāpat Latvijas spēlētāja kontā sešas atlēkušās bumbas (viena uzbrukumā), divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, kā arī divas kļūdas un trīs piezīmes.

"Bears" vienība izcīnījusi uzvaras visās sešās aizvadītajās spēlēs, bet "Sun Devils" izcīnījusi trīs uzvaras un piedzīvojusi tikpat zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu