Gudļevska pārstāvētā komanda iekļūst Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Tampabejas «Lightning» ceturtdien ar 1:0 savā laukumā uzvarēja Detrotas «Red Wings» un Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā uzvarēja ar 4:1.

Uzvaras vārtus minūti un 43 sekundes līdz pamatlaika beigām guva Alekss Kilorns. Gudļevskis spēlei pieteikts nebija.

Gudļevskis, kurš regulāro sezonu noslēdza Amerikas hokeja līgas (AHL) klubā Sirakūzu «'Crunch», tika izsaukts uz NHL, kamēr Tampas komanda cīnās Stenlija kausa izcīņā un ir kopā ar šo komandu. Tādēļ Latvijas izlasi pirms pasaules čempionāta pievienoties nevar. Arī piektajā spēlē vārtus sargāja Bens Bišops, kurš atvairīja 34 metienus.

«Lightning» ar 3:2 un 5:2 uzvarēja pirmajās spēlēs Tampā, trešajā spēlē Detroitā zaudēja ar 0:2, ceturtajā uzvarēja ar 3:2.

Pašreizējie Stenlija kausa glabātāji Čikāgas «Blackhawks» paglābās no izkrišanas, jo ar 4:3 otrajā pagarināsjumā viesos uzvarēja Sentluisas «Blues» un sērijā panāca 2:3. Uzvaras vārtus guva Patriks Keins, kad otrajā pagarinājumā bija spēlētas trīs minūtes un septiņas sekundes.

Vienas uzvaras tiesu no nākamās kārtas nokļuva Pitsburgas «Penguins», kas ar 5:0 sagrāva Ņujorkas «Rangers» un sērijā panāca 3:2.

Anaheimas «Ducks» ar 4:1 viesos uzvarēja Našvilas «Predators» un izlīdzināja rezultātu sērijā 2:2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu