"Ventspils" izcīna otro uzvaru Izaicinājuma kausā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ove Maidla

"Ventspils" basketbolisti Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas A grupas spēlē otrdien izbraukumā ar 86:80 pārspēja Izraēlas klubu Haifas "Maccabi". Uzvarētājiem Rašads Andersons guva 26 punktus.

Jau mača pirmo ceturtdaļu apņēmīgi sāka viesi, kas uzbruka ar labu metienu precizitāti un izvirzījās vadībā ar 26:14. Arī līdz pārtraukumam "Maccabi" vienībai neizdevās ierobežot pretinieku darbības uzbrukumā, tādējādi "Ventspils" vadību prata nostiprināt (47:28).

Pēc atpūtas spēle izlīdzinājās un Latvijas vienība turēja pretinieku salīdzinoši drošā atstatumā, savukārt ceturtās ceturtdaļas otrajā pusē mājinieki spēja pietuvoties līdz -9 (68:77), tomēr lauzt mača gaitu neprata.

"Ventspils" - Haifas "Maccabi" 86:80 (26:14, 21:14, 20:20, 19:32)

Uzvarētājiem Rašads Andersons guva 23 punktus, bet Jānis Strēlnieks un Akselis Vairogs pievienoja attiecīgi 16 un 12 punktus.

"Maccabi" rindās ar 19 gūtajiem punktiem rezultatīvākais bija Lerijs O'Beinons.

Kā ziņots, pirmajā B apakšgrupas spēlē "Ventspils'' ar 82:71 pārspēja Južnijas "Himik" no Ukrainas, bet nākamajā cīņā ar 62:64 savā laukumā piekāpās Frankfurtes "Deutsche Bank Skyliners".

Nākamo spēli ''Ventspils'' aizvadīs 8. decembrī, kad savu līdzjutēju priekšā tiksies ar "Himik".

Pēdējās kārtas spēles Eiropas Izaicinājuma kausa grupu turnīrā paredzētas 21. decembrī. Divas labākās komandas no katras grupas kvalificēsies turnīra otrajai kārtai.

BK ''Ventspils'' mērķis Eiropas Izaicinājuma kausā ir iekļūt starp spēcīgākajām 16 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu