"Liepājas metalurga" hokejisti zaudē arī trešajā spēlē (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta otrs spēcīgākais hokeja klubs "Liepājas metalurgs" Kontinentālā kausa turnīra trešās kārtas trešajā spēlē svētdien rezultatīvā cīņā ar rezultātu 5:7 (0:3, 2:4, 3:0) piekāpās Polijas klubam Krakovas "Cracovia", noslēdzot dalību turnīrā ar trīs zaudējumiem tikpat spēlēs.

Liepājnieku labā šajā spēlē otrā perioda piektajā minūtē vārtus pēc Jāņa Andersona un Venta Feldmaņa piespēlēm guva guva Vladimirs Mamonovs, bet divas minūtes vēlāk ar precīzu metienu izcēlās arī Viktors Bļinovs, vārtu guvumā pārvēršot precīzu Jurija Navarenko piespēli.

Trešajā periodā vārtus pēc Artūra Katuļa un Jura Štāla piespēlēm guva Edmunds Kniksts, bet vēlāk trāpīgi raidījumi padevās arī Edgaram Brancim un Mamonovam, kurš tika pie saviem otrajiem gūtajiem vārtiem šajā spēlē.

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem guva septiņi dažādi hokejisti.

Kā ziņots, turnīra pirmajā mačā piektdien "Liepājas metalurgs" ar rezultātu 1:6 piekāpās Lielbritānijas vienībai Koventri "Blaze", bet otrās kārtas spēlē sestdien liepājnieki ar 1:4 zaudēja arī Francijas komandai Ruānas "Dragons", dalību turnīrā noslēdzot pēdējā vietā savā grupā.

Otrajā grupas trešās kārtas mačā svētdien "Dragons" spēkosies ar "Blaze" hokejistiem, savā starpā sadalot vienīgo ceļazīmi uz sacensību izšķirošo posmu.

Kā ziņots, pirms šī turnīra "Liepājas metalurga" komandai pievienojās arī aizsargs Jānis Andersons, kurš šosezon cenšas iekļūt arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā. "Liepājas metalurgs" šosezon ir Rīgas "Dinamo" fārmklubs.

Vēl vienā pusfinālā, kas risinās Itālijas pilsētā Asjago, startē Latvijas hokejista Aleksandra Macijevskia pārstāvētā Dānijas čempionvienība Vojensas "SonderjyskE", vietējā komanda "Asiago", Ukrainas vienība Kijevas "Sokil" un Rumānijas klubs Mjerkurjačukas "Miercurea".

Kā ziņots, Macijevskis sezonu uzsāka Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) klubā Žlobinas "Metallurg", tomēr tagad uz mēnesi pievienojies "SonderjyskE" komandai, kuru pārstāvēja iepriekšējās divas sezonas.

Finālturnīrā, kas no nākamā gada 14. līdz 16.janvārim risināsies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, iekļūs trešās kārtas grupu spēcīgākās komandas. Vēl tajā vietu sev garantējusi arī vietējā Minskas "Junostj" komanda un pēdējo divu gadu čempionvienība Zalcburgas "Red Bull" no Austrijas.

Kā ziņots, pagājušajā gadā "Liepājas metalurgs" nespēja pārvarēt trešās kārtas sacensības.

No Latvijas klubiem šajā turnīrā vissekmīgāk startējusi "Rīga 2000" komanda, kas 2006. un 2008.gadā izcīnīja otro vietu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu