"Liepājas metalurgs" piedzīvo sagrāvi spēlē ar "Blaze" (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta otrs spēcīgākais hokeja klubs "Liepājas metalurgs" piektdien Francijas pilsētā Ruānā ar sagrāvi pret Lielbritānijas vienību Koventri "Blaze" uzsāka dalību Kontinentālā kausa turnīra trešajā kārtā, saviem pretiniekiem piekāpjoties ar 1:6 (0:3, 0:3, 1:0).

"Liepājas metalurga" komandas labā vienīgos vārtus spēles noslēdzošajā trešdaļā pēc Jurija Navarenko piespēles guva Juris Štāls.

Lielbritānijas kluba labā ar trīs gūtiem vārtiem šajā spēlē izcēlās Ouvens Fasijs, bet pa vienai reizei liepājnieku vārtos ripu raidīja Džonatans Vīvers, Dens Karloss un Ārons Nīls.

Otrajā grupas pirmās kārtas mačā vietējā komanda "Dragons" spēkosies ar Polijas klubu Krakovas "Cracovia".

Turpmākajās spēlēs liepājnieki sestdien tiksies ar "Dragons", bet svētdien spēkosies ar "Cracovia" vienību.

Finālčetrinieka turnīrā iekļūs grupas uzvarētāji.

Pirms šī turnīra "Liepājas metalurga" komandai pievienojās arī aizsargs Jānis Andersons, kurš šosezon cenšas iekļūt arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā. "Liepājas metalurgs" šosezon ir Rīgas "Dinamo" fārmklubs.

Vēl vienā pusfinālā, kas risināsies Itālijas pilsētā Asjago, startē Latvijas hokejista Aleksandra Macijevskia pārstāvētā Dānijas čempionvienība Vojensas "SonderjyskE", vietējā komanda "Asiago", Ukrainas vienība Kijevas "Sokil" un Rumānijas klubs Mjerkurjačukas "Miercurea".

Kā ziņots, Macijevskis sezonu uzsāka Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) klubā Žlobinas "Metallurg", tomēr tagad uz mēnesi pievienojies "SonderjyskE" komandai, kuru pārstāvēja iepriekšējās divas sezonas.

Finālturnīrā, kas no nākamā gada 14. līdz 16.janvārim risināsies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, iekļūs trešās kārtas grupu spēcīgākās komandas. Vēl tajā vietu sev garantējusi arī vietējā Minskas "Junostj" komanda un pēdējo divu gadu čempionvienība Zalcburgas "Red Bull" no Austrijas.

Kā ziņots, pagājušajā gadā "Liepājas metalurgs" nespēja pārvarēt trešās kārtas sacensības.

No Latvijas klubiem šajā turnīrā vissekmīgāk startējusi "Rīga 2000" komanda, kas 2006. un 2008.gadā izcīnīja otro vietu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu