Slakteris gatavojas F2 PČ posmam Ēģiptē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašlaik ''Riga Powerboat Team'' pilots aktīvi gatavojas F2 pasaules čempionāta ātrumlaivām otrajam posmam Ēģiptē. Čempionāta kvalifikācijas braucieni, Speed Record un Match Race etapi norisināsies rīt, 6. novembrī, bet uz finālbrauciena starta līnijas piloti stāsies 7. novembra pēcpusdienā.

Šis būs otrais pasaules čempionāta posms no pieciem paredzētajiem, un pirmais, kurš norisināsies Ēģiptes ZA Sarkanās jūras krastā. Čempionātā piedalīsies 20 piloti, kuri visi ir sevi pierādījuši kā spēcīgi konkurenti gan Eiropas, gan Pasaules mēroga sacensībās.

Pašlaik Uvis ieņem otro vietu ar 15 punktiem, kurus izcīnīja sacensību pirmajā posmā Bahreinā. Pirmajā vietā atrodas itālis Alekss Karella (Alex Carella) ar 20 punktiem, bet trešais ir Johans Koenradi (Johan Coenradi) no Nīderlandes ar 12 punktiem.

Čempionāta pirmajā dienā tiks noskaidrotas finālbrauciena starta pozīcijas, kuras noteiks summējot labākos divu braucienu rezultātus. Papildus piloti iepazīsies ar trases īpatnībām, lai izveidotu labāko iespējamo braukšanas stratēģiju. Nesagatavojoties nav iespējams nodrošināt labu rezultātu. Motoram jāpārvar milzīga slodze, kā arī jāsaglabā pēc iespējas labākās gaitas īpašības divu dienu garumā.

Nevar nenovērtēt šī posma punktu nozīmību, jo šo sacensību rezultāts var būtiski mainīt rezultātu kopsummu. Arī Speed Record un Match Race etapos Uvim ir labas iespējas pierādīt savu meistarību un pārākumu. Par sacensību galveno notikumu gaitu tiks paziņots 7. novembra preses konferencē pēc finālbrauciena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu