Basketbola izlašu treneru kandidātus paziņos pēc mēneša (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas vīriešu un sieviešu basketbola valstsvienību galvenā trenera amata kandidātus plānots paziņot pēc mēneša, 8.decembrī.

Latvijas Basketbola savienības (LBS) Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas pārstāvis Raimonds Zeps, LBS ģenerālsekretārs un Sporta direktors Edgars Šneps iesniegšanai LBS valdē bija sagatavojis kandidātu sarakstu ar treneru vārdiem, kas varētu kļūt par vīriešu un sieviešu valstsvienību treneriem, bet tagad saraksts ir saīsināts, atstājot tajā tikai reālos pretendentus.

Līdz 8.decembrim Šnepam uzdots veikt pārrunas ar pretendentiem, saprast viņu vēlmes un atrast labākos variantus. Iespējams, ka šajā datumā Šneps jau būs gatavs atklāt kandidātus, kuri kļūs par vīriešu un sieviešu valstsvienību treneriem, bet, iespējams, ka sarakstā joprojām būs vairāki kandidāti.

Zeps atzina, ka LBS nevar atļauties nākamajam trenerim maksāt pienācīgi lielu atalgojumu, tāpēc LBS piedāvās kandidātiem tik, cik var atļauties. "Ideāls variants būtu, ja atrastu speciālistu, kurš ar valstsvienību būtu gatavs strādāt izaicinājuma, nevis atalgojuma dēļ," izteicās Zeps.

Neoficiāli kā galvenie pretendenti uz vīriešu izlases galvenā trenera amatu tiek minēti Ainars Bagatskis un Agris Galvanovskis, bet uz sieviešu izlases - Gundars Vētra.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu