Navarro pagarinājis līgumu ar "Regal" komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas basketbola izlases vadošais aizsargs Huans Karloss Navarro līdz 2015. gadam pagarinājis līgumu ar Spānijas čempionāta komandu Barselonas "Regal", ziņo vienības mājaslapa internetā.

31 gadus vecais Navarro "Regal" vienībā kopumā aizvadījis 11 sezonas, kuru laikā palīdzējis tai sešas reizes kļūt par valsts čempionvienību.

Jāatzīmē, ka Navarro pietrūkst tikai 14 gūto punktu, lai kļūtu par visu laiku rezultatīvāko ULEB Eirolīgas basketbolistu.

TVNET jau ziņoja, ka Navarro tika atzīts par šā gada Eiropas čempionāta vērtīgāko spēlētāju. Navarro finālā pret Franciju (98:85) guva 27 punktus, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju.

Kopumā čempionāta 11 spēlēs Navarro vidēji laukumā pavadīja 27,1 minūti, kuru laikā guva vidēji 18,7 punktus, veica trīs rezultatīvas piespēles ik mačā un izcīnīja 1,7 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu