Skaidrība par vīriešu izlases treneru kandidātiem - 4. novembrī (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps sarunā ar TVNET pastāstīja, ka jaunumi Latvijas vīriešu valstsvienības galvenā trenera sakarā gaidāmi pēc 4. novembrī paredzētās LBS valdes sēdes.

Iespējamos kandidātus Šneps vēl nenosauca, piebilstot, ka spēkā palikusi iepriekšējā noruna - Latvijas izlasi vadīs pašmāju speciālists.

Otrdien izskanējušo informāciju no LBS prezidenta Ojāra Kehra, kad viņš tikās ar Saeimas Sporta apakškomisiju un sacīja, ka Gundars Vētra varētu būt kandidāts gan uz sieviešu, gan uz vīriešu basketbola izlases galvenā trenera amatu, apstiprināja arī Šneps. Taču norādīja, ka Vētra faktiski vienmēr tāds esot bijis.

No iepriekšējā treneru korpusa darbu izlasē turpinās tikai fiziskās sagatavotības treneris Viktors Lācis.

Jau ziņots, ka bijušais Latvijas valstsvienības galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra trešdien pieņēma Lietuvas basketbola federācijas (LKF) uzaicinājumu kļūt par vietējās izlases galveno treneri. Abas puses vienošanos par kontraktu panākšot līdz 5. novembrim.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu