Barons pret Maskavas Dinamo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis, TVNET

Eiropas basketbola kausa izcīņas grupu turnīra izlozē Latvijas čempioni "Barons/LMT" ir dabūjuši ļoti spēcīgus pretiniekus - Maskavas "Dinamo", Sofijas "Lukoil Academic" un vēl arī kvalifikācijas turnīra uzvarētājus, iespējams, vēl vienu Krievijas klubu Kazaņas "Unics".

Šodien Berlīnē notikušajā izlozē, "Barons" komanda nonāca B apakšgrupā, kur pretiniekos būs spēcīgais Krievijas klubs Maskavas "Dinamo" un Sofijas "Lukoil Academic", kas pagājušajā sezonā ULEB kausā (tagadējais Eiropas kauss), uzvarēja gan Rīgas ASK, gan "BK Ventspils".

Arī ceturtā grupas komanda, kas kļūs zināma kvalifikācijas turnīrā, var būt ļoti ciets rieksts - "Unics" (Krievija), Jeruzalemes "Hapoel" no Izraēlas vai poļu Slupskas "Czarni".

32 komandas Eiropas kausa grupu turnīra pirmajā posmā būs sadalītas pa četrām astoņās grupas. Grupu turnīra otrajā posmā iekļūs katras grupas divas labākās komandas.

Eiropas kausa izcīņas turnīra kvalifikācijā spēlēs Rīgas ASK, kas pirmajā kārtā tiksies ar Francijas "Cholet Basket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu