Zaudējums Horvātijai, Jēkabsonēm dubults

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība ir piedzīvojusi pirmo neveiksmi Itālijā notiekošajā starptautiskajā pārbaudes turnīrā, šodien sīvā cīņā zaudējot Horvātijas basketbolistēm. Neatkarīgi no šā mača iznākuma latvietes jau bija garantējušas vietu pusfinālā.

Rezultatīvi nospēlējot abām mūsu komandas Jēkabsonēm - Anetei un Lāsmai, mūsu nacionālā sieviešu komanda šodien sīvā galotnē ar 64:66 tomēr piekāpās horvātietēm.

Kārtējo reizi rezultatīvākā Latvijas izlasē bija komandas līdere Anete Jēkabsone, kas šajā mačā sameta 16 punktus, bet 12 guva viņas uzvārda līdziniece - Lāsma Jēkabsone.

Zaudējums Horvātijai bija pirmā Aināra Čukstes vadītās komandas neveiksme Itālijas turnīrā pēc trim pārliecinošām uzvarām pār Grieķiju, Slovēniju un Turciju.

Rīt Latvija aizvadīs pusfināla maču ar Serbiju.

Latvijas valstsvienības sastāvs: Ilze Ose-Hlebovicka, Zane Eglīte, Anete Jēkabsone, Santa Dreimane, Elīna Zīke, Gunta Baško, Dace Cinīte, Liene Jansone, Ieva Kubliņa, Aija Brumermane, Lāsma Jēkabsone, Anita Teilāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu