Bez līderēm - trešās Baltijas kausā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Baltijas Jūras kausa izcīņā basketbolā trešo vietu svētdien izcīnīja Latvijas sieviešu valstsvienība, kas pēdējā mačā ar 52:62 piekāpās Zviedrijas basketbolistēm.

Mačā ar Zviedriju rezultatīvākā Latvijas izlases rindās šodien ar 10 punktiem bija Dace Cinīte, bet deviņus punktus guva Aija Brumermane.

Par spīti tam, ka pirmajā spēlē Latvijas basketbolistes ar 84:56 sagrāva igaunietes, bet pēc tam ar 60:56 uzvarēja arī Somijas izlasi, turnīra noslēgumā tikai trešā vieta, jo somietes savstarpējā mačā pārspēja zviedrietes, un, rēķinot gūto un zaudēto punktu starpību savstarpējos mačos, latvietēm tā izrādījās vissliktākā.

Par turnīra uzvarētājām kļuva zviedrietes, otrajā vietā Somijas valstsvienība, bet pēdējās palika igaunietes.

Mačā ar Igauniju rezultatīvākā mūsu komandas rindās ar 13 punktiem bija Anita Teilāne, bet spēlē ar Somiju 16 punktus guva Elīna Zīke.

Latvijas valstsvienība šajā turnīra startēja ievērojami novājinātā sastāvā, faktiski ar otro sastāvu, jo atpūta bija piešķirta komandas līderēm Anetei Jēkabsonei, Ievai Kubliņai un Lienei Jansonei, bet Gunta Baško, Ilze Ose-Hlebovicka un Evija Āzace nespēlēja savainojumu dēļ.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu