Čukstes dāmas - uz Lietuvu eksperimentēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Gatavojoties 2007. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, uz pārbaudes turnīru Lietuvā dosies 13 Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētājas, piektdien preses konferencē paziņoja vienības galvenais treneris Ainārs Čukste.

Turnīrā Lietuvā valstsvienības sastāvā spēlēs Ilze Ose-Hlebovicka, Anda Eibele, Anita Mikāle, Anete Jēkabsone, Santa Dreimane, Elīna Zīke, Dace Cinīte, Ieva Kubliņa, Liene Jansone, Aija Brumermane, Inga Kvasņika, Lāsma Jēkabsone un Evija Āzace.

"Protams, galvenais mērķis nav uzvarēt turnīrā, bet gan pārbaudīt spēlētājas un jaunus taktiskos risinājumus," atzina Čukste.

Latvijas izlase 30. jūlijā pārbaudes turnīrā tiksies ar Lietuvu, 31. jūlijā - ar Ukrainu, bet 1. augustā pretiniekos būs Polijas valstsvienība. Visas spēles notiks Kauņā, Saboņa sporta skolas zālē.

"Pretinieki ir ļoti spēcīgi," turpināja Čukste. "Paši ziniet, kas ir, piemēram, Lietuva basketbolā."

Pēc atgriešanas no Lietuvas mūsu basketbolistes no 5. augusta līdz 7. augustam aizvadīs pārbaudes turnīru Rīgā, kur būs jāspēlē ar Turcijas, Grieķijas un vēlreiz ar Lietuvas vienībām. Visas spēles notiks jaunajā "Arēnā Rīga".

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru Latvijas basketbolistes sāks 6. septembrī, kad būs jāspēlē ar Slovākijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu