Lauris Dārziņš: Jāmācās no kļūdām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas «Dinamo» komandas uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc piedzīvotā zaudējuma (3:4) Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Helsinku «Jokerit» vienībai uzteica pretinieka sniegumu vairākumā.

«Otro trešdaļu it kā iesākām labi, bet bija par daudz noraidījumu un pazuda spēles ritms,» «Dinamo» mājas lapā citēts Dārziņš. «Daudzi nospēlēja par daudz maiņu un aizelsās, pazaudējot spēles ritmu. Tikmēr «Jokerit» uz pārliecību sāka mūs nolauzt.»

Dārziņš cīņā ar Somijas vienību izcēlās ar vārtu guvumu un veica vienu rezultatīvu piespēli.

«Trešajā periodā bijām vienādās pozīcijās un spēle bija līdzīga, bet viņi vairākumu izmantoja, savukārt mēs neizmantojām. «Jokerit» smagi strādāja, lai mēs viņiem kaut kur netiktu līdzi, nokavētu. Zinājām, ka viņiem ir labs vairākums. Varbūt dažās epizodēs vajadzēja spēlēt nedaudz pasīvāk.»

Trīs no četriem vārtiem «Jokerit» hokejisti guva vairākumā.

«Jāmācās no kļūdām,» sacīja Dārziņš, kurš līdzšinējā 31 mačā izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm. Tieši tāda pati statistika ir Mikam Indrašim.

Nākamo maču Arta Ābola vadītā vienība aizvadīs piektdien, kad «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar Tālo Austrumu komandu Habarovskas «Amur».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 32 mačos nopelnītiem 37 punktiem ieņem pēdējo, 14. vietu, kamēr «Jokerit» ar 31 spēlē iegūtiem punktiem 69 punktiem atrodas 3. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu