Markess, spītējot diviem kritieniem, uzvar Argentīnas GP kvalifikācijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais pasaules čempions motošosejā Marks Markess sestdien piedzīvoja divus kritienus, tomēr tas viņam neliedza uzvarēt pasaules čempionāta otrā posma, kas risinās Argentīnā, kvalifikācijā.

Tā kā Argentīnas vidienē esošā trase ikdienā netiek izmantota, tās segums nav labākās kvalitātes, kas izraisīja daudzus kritienus, tomēr «Repsol Honda» komandu pārstāvošais Markess svinēja uzvaru kvalifikācijā.

Otro vietu kvalifikācijā guva deviņkārtējais pasaules čempions Valentīno Rosi no Itālijas («Movistar Yamaha»), kurš šajā trasē uzvarēja pērn, bet viņam sekoja komandas biedrs un pašreizējais pasaules čempions Horhe Lorenso.

Zīmīgi, ka Markess no pirmās rindas uzsāks jau trīspadsmitās sacensības pēc kārtas. Savukārt Rosi to darīs tikai trīspadsmito reizi kopš 2013.gadā atgriezās «Yamaha» komandā.

Kā zināms, sezonas pirmajā etapā, kas pirms divām nedēļām notika Katarā, uzvaru svinēja Lorenso. Pērn cīņā par pasaules čempiona titulu Lorenso dramatiskā cīņā apsteidza Rosi, kurš pasaules čempionātā debitēja pirms 20 gadiem un nesen pagarināja līgumu ar «Movistar Yamaha» komandu līdz 2018.gadam.

Arī šajā sezonā, kas novembrī tradicionāli noslēgsies Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu