Okorns: Sezona mums beidzās pāragri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis, TVNET

Basketbola kluba Ventspils komandas galvenais treneris Gašpers Okorns atzinis, ka, viņaprāt, sezona tomēr beidzās pāragri, ziņo komandas mājaslapa internetā.

Pagājušajā sezonā Ventspils ieņēma trešo vietu LBL turnīrā, SEB Baltijas Basketbola līgā iekļuva astotdaļfinālā, bet ULEB kausa izcīņas turnīrā iekļuva 1/16 finālā, kur divu spēļu summā piekāpās Bulgārijas klubam Lukoil Academic.

"Es ticu joprojām, ka mēs varējām izdarīt vairāk - iekļūt LBL finālā, bet sports ir sports," citēts Okorns. "No otras puses šobrīd tā ir realitāte, jo jau sezonas sākumā zinājām, ka budžeta ziņā atpaliekam no Rīgas klubiem."

"Par spēlētājiem – mums bija nelielas problēmas ar komplektēšanu. Diemžēl nepaveicās ar Gilkristu. Kā spēlētājs viņš nebija slikts, bet neiekļāvās mūsu komandā. Līdz ar to visas sezonas garumā Gabrānam un Strēlniekam bija jāveic visi saspēles vadītāja pienākumi. Ar Maknamaru mums paveicās nedaudz labāk, jau martā ar viņa sniegumu biju pilnībā apmierināts. Kas notika ar Ciprusu un Baksteru, nevēlos komentēt."

Komandas treneris veltīja uzslavu komandas jaunajiem spēlētājiem: "Sezonas garumā krietni progresējuši ir Gabrāns, Vairogs un Veselovs. Katram bija iespēja parādīt sevi, jo tika dots pietiekams spēles laiks."

"Zaķa aizsūtīšana uz VEF, manuprāt, bija pareizs lēmums, jo tur viņam bija pietiekošs spēles laiks. Gaidām viņu atpakaļ un cerēsim, ka viņš varēs palīdzēt BK Ventspils," saka slovēņu speciālists.

Okorns uzsver, ka Ventspilij ir nepieciešama stratēģija un filozofija: "Vai Ventspils Augstskola ražos jaunos spēlētājus, vai arī tikai centīsies tikt pie panākumiem. Nav vajadzības iegūt 2. divīzijā pirmo vietu, jo mums jau ir lielā komanda. Ir nepieciešams, lai otrā komanda spētu pirmo papildināt ar jauniem, līdzvērtīgiem spēlētājiem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu