Maģiskais Džonsons pārdevis savas ''Lakers'' kluba akcijas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieckārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Īrvins Maģiskais Džonsons pārdevis savu Losandželosas ''Lakers'' kluba daļu.

Džonsona daļu nopircis līdzjutējs, kurš jau 25 gadus bijis sezonas abonementa biļešu īpašnieks, taču darījuma summa netiek atklāta.

''Esmu pateicīgs, ka varēju būt ''Lakers'' spēlētājs 13 gadus un viens no īpašniekiem vairāk kā desmit gadus. Turpināšu strādāt, lai veidotu labāko NBA klubu. Mans lēmums nekādā ziņā nemazina manu atbalstu ''Lakers'','' norādīja Džonsons.

Bijušais basketbolists nopirka 4,5 procentus ''Lakers'' akciju 1994. gadā par 10 miljoniem ASV dolāru. Džonsons jau sen vēlējies lielāku lomu NBA kluba vadīšanā, tādējādi medijos jau izskanējušas spekulācijas, ka viņš varētu iegādāties kādu citu komandu. Taču Džonsona aģents šādas runas noliedzis, vēsta ''The Associated Press''.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu