Braients būs NBA vērtīgākais

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbola asociācijas klubu Losandželosas "Lakers" pārstāvošais Kobe Braiants pirmo reizi karjerā tiks atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju, sestdien vēsta laikraksts "Los Angeles Times".

Laikraksts, citējot anonīmus avotus, vēsta, ka balvu līgas komisārs Deivids Sterns spēlētājam pasniegs nākamajā nedēļā.

Tikmēr "Lakers" kluba amatvīri atzina, ka līgas vadība nav ar tiem sazinājušies. Balvas ieguvēju balošanā izvēlas mediju pārstāvji un savas karjeras 12 gadu laikā Braiants ne reizi to vēl nav ieguvis.

Spēlētājs aizvadītajā regulārajā sezonā vidēji mačā guva 28,3 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas, izpildīja 5,4 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,84 pretinieku piespēles, palīdzot "Lakers" vienībai triumfēt Rietumu konferences turnīrā. Savukārt izslēgšanas pirmajā kārtā ar Denveras "Nuggets" spēlētājs vidēji mačā guva 33,5 punktus, izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas un izpildīja 6,3 rezultatīvas piespēles.

Savas karjeras laikā Braiants divas reizes vērtīgākā spēlētāja balsojumā ir ierindojies trešajā vietā - 2002./2003.gada sezonā, kā arī aizvadītajā sezonā.

Balvas iegūšanas gadījumā viņš kļūs par ceturto "Lakers" spēlētāju, kurš to ir ieguvis. Pirms viņa balva tikusi piešķirta arī Karimam Abdulam Džabaram, Maģiskajam Džonsonam un Šakilam O''Nīlam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu