Džeimss tuvina "kavalierus" pusfinālam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

30 punktus Nacionālās basketbola asociācijas "play off" otrās kārtas spēlē pirmdien guva Lebrons Džeimss, palīdzot savam klubam Klīvlendas "Cavaliers" viesos ar 87:85 uzvarēt Ņūdžersijas "Nets". Tajā pašā laikā mačā starp Rietumu konferences "milžiem" Fīniksas "Suns" un Sanantonio "Spurs" rezultāts ir neizšķirts 2-2.

"Cavaliers" līderis Džeimss spēlē pret "Nets" šorīt izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles, bet sērijā līdz četrām uzvarām "Cavaliers" tagad ir vadībā jau ar 3-1.

Vēl uzvarētājiem 19 punktus guva Larijs Hjūdžs, bet 13 punkti un 11 izcīnītās atlēkušās bumbas lietuvieša Židrūna Ilgauska kontā. Zaudētājiem 25 punktus guva Vinss Kārters un Mikijs Mūrs.

Sērijas nākamā spēle notiks trešdien Klīvlendā.

Rietumu konferences pusfinālā Fīniksas "Suns" vakar viesos sīvā cīņā ar 104:98 pārspēja Sanantonio "Spurs" un sērijā izlīdzināja rezultātu 2-2. Nākamā spēle jau notiks "Suns" laukumā.

Uzvarētāju labā kanādietis Stīvs Nešs 24 punktus un 15 reizes rezultatīvi piespēlēja, savukārt 26 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Amāra Studemaira kontā. Šons Merions - 12 punkti un 12 bumbas zem groziem.

Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Francijas valstsvienības līderis Tonijs Pārkers, kura kontā arī sešas atlēkušās bumbas un septiņas piespēles. Tims Dankans - 21 punkts un 11 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu