Džokovičs piekto reizi triumfē Indianvelsā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pasaules pirmā rakete serbs Novāks Džokovičs kļuvis par vienīgo tenisistu, kam izdevies piecas reizes triumfēt prestižajā Indianvelsas «Masters» sērijas tenisa turnīrā.

Sacensību finālā galvenais favorīts bez lielām grūtībām ar 6-2, 6-0 apspēlēja kanādiešu tenisistu Milošu Raoniču, kurš ATP rangā ieņem 12. pozīciju.

Spēle ilga vien stundu un 17 minūtes.

28 gadus vecais Džokovičs izcīnīja 22. uzvaru 23 mačos šajā sezonā.

Par uzvaru Indianvelsā serbs nopelnīja 1 028 300 ASV dolāru prēmiju un 1000 reitinga punktu, kamēr Raoničs ieguva 501 815 dolāru prēmiju un 600 ranga punktu.

Džokovičs ieguva savu 27. «ATP World Tour Masters 1000» titulu karjerā. Tieši tikpat daudz šādas raudzes turnīru uzvarētāja titulu ir spānim Rafaelam Nadalam, kurš gan pēdējos gados ir visai tālu no savas labākās sportiskās formas.

«Lielais četrinieks» - Džokovičs, Nadals, šveicietis Rodžers Federers un skots Endijs Marejs no pēdējiem 53 «Masters» turnīriem kopumā uzvarējuši 49.

«BNP Paribas Open» turnīrs risinās cietā jeb «hard» seguma kortos. Tā kopējais prēmiju fonds ir 6 134 605 ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu