Hamiltona izbrauciens ar motociklu satrauc Jaunzēlandes policiju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunzēlandes policija trešdien nolēmusi tomēr nesodīt pašreizējo F-1 autosacīkšu pasaules čempionu Lūisu Hamiltonu par video, ko viņš filmējis, braucot ar motociklu pa vienu no Oklendas šosejām.

Taču policija ir brīdinājusi par mobilo ierīču lietošanas aizliegumu, vadot transporta līdzekli jau nākamajā dienā, kad brita braukšanas laikā uzfilmētais parādījās sociālajos tīklos.

Hamiltons bija uzņēmis savu braucienu ar «Harley-Davidson» motociklu tādā leņķī, ka pāri plecam bija redzama transporta plūsma aiz viņa. Jaunzēlandē nav atļauta mobilo ierīču lietošana bez «hands-free» sistēmas, taču Hamiltona gadījumā policijai nebija pietiekamu pierādījumu, ka patiešām filmēts, turot ierīci rokā.

Hamiltons apmeklēja Jaunzēlandi pirms šīs nedēļas nogalē Austrālijas pilsētā Melburnā startējošās jaunās F-1 pasaules čempionāta sezonas.

2010. gadā Austrālijā Hamiltonu apturēja policija, kad viņš Melburnā uz ielas demonstrēja riepu dedzināšanu uz asfalta, būdams pie sporta mašīnas stūres.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu