Matīss Karro: Gribu atgriezties un izbaudīt katru mirkli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Svijgers

Latvijas motosportists Matīss Karro, kurš pārstāv «24MX Honda» komandu, pēc kājas savainojuma sacensībās plāno atgriezties ne ātrāk kā aprīlī, vēsta LTV raidījums «Sporta studija».

Īsi pirms jaunās sezonas sākuma Karro smagi savainoja kreiso kāju, saraujot krusteniskās saites. Nesen viņam no ceļgala izņēma diegus.

Karro izlaidis pirmos divus pasaules čempionāta posmus. «Francijā bija internacionālās sacensības, kurās gatavojos pirmajam pasaules čempionāta posmam. Stāvot kājās, ātrā līkumā trešajā braucienā man nošļuka kāja no kāpšļa un pret zemi atsitu pilnīgi taisnu kāju. Ļoti spēcīgi. Neko neizgriezu. Vienkārši bija tiešs sitiens,» stāsta Karro. «Uzreiz celim izgāja cauri nenormāls karstums.»

Motokrosā viņš varētu atgriezties aprīlī.

«Pirmās divas dienas tiešām bija smagas, jo rudenī, ziemā biju cītīgi gatavojies,» teica sportists. «Šī man bija kā otrā dotā iespēja atgriezties un parādīt rezultātu.»

«Gribu atgriezties motokrosā un izbaudīt katru mirkli trasē,» neslēpj Karro.

Pasaules čempionātā šosezon paredzēti 18 posmi, no kuriem sestais 1.maijā risināsies Ķegumā, kur tiks aizvadīta Latvijas «Grand Prix» izcīņa.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu