Nuggets zaudē Suns, Warriors astotie (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferencē turpinās aizraujošā cīņa par iekļūšanu izslēgšanas spēļu astotniekā. Pēc Denveras "Nuggets" zaudējuma "Suns" vienībai astotajā vietā pēc neliela pārtraukuma atgriezās Goldensteitas "Warriors".

Denveras "Nuggets" vakar viesos bija bezspēcīgi varenā Fīniksas "Suns" uzbrukuma potenciāla priekšā - 117:132. Līdz ar to denveriešiem 29. zaudējums sezonā un vismaz pagaidām jāatkāpjas no "play off" zonas.

Šajā mača neapturami bija visi trīs "Suns" līderi Amārs Studemeirs, Stīvs Nešs un Šakils O''Nīls. Pirmais guva 41 punktu un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, Nešam 36 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles, savukārt Šaks uzvarai pievienoja 20 punktus un 12 bumbas zem groziem.

Zaudētājiem 23 punktus guva J.R.Smits, 21 punkts Alenam Aiversonam, 20 - Kenjonam Mārtinam.

Savas pozīcijas nedaudz uzlaboja Dalasas "Mavericks", kas viesos ar 93:86 pārspēja Losandželosas "Clippers". Džeisons Kids uzvarētājiem guva 27 punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un četras reizes rezultatīvi piespēlēja.

Goldensteitas "Warriors", kas atgriezušies astotajā vietā, šodien viesos spēkosies ar aktuālajiem čempioniem Sanantonio "Spurs", bet trešdien Dallasā tiksies tieši ar "Mavericks".

Citu spēļu rezultāti: Šarlotes "Bobcats" - Toronto "Raptors" 100:104, Indiānas "Pacers" - Maiami "Heat" 105:85, Memfisas "Grizzlies" - Atlantas "Hawks" 99:116, Jūtas "Jazz" - Vašingtonas "Wizards" 129:87.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu