Ventspils nesteidzas ar Okorna atbrīvošanu (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Basketbola kluba "BK Ventspils" vadība līdz šīs nedēļas trešdienas vakaram atlikusi lēmuma pieņemšanu par galvenā trenera Gašpera Okorna iespējamo atlaišanu.

"Visi padomes locekļi pašlaik nav uz vietas Latvijā, bet šis nav jautājums, kuru var atrisināt pa telefonu," teica kluba prezidents Ralfs Pleinics. "Treneris tura savu vārdu, un, ja komandai nav izdevies iekļūt [SEB Baltijas basketbola līgas] finālčetriniekā, viņš ir gatavs atkāpties."

"Turklāt pašreizējais līgums arī paredz, ka plānu neizpildes gadījumā līgums var tikt lauzts," skaidroja Pleinics.

"Pēc zaudējuma [ULEB kausa izcīņas turnīra 1/16 finālā Bulgārijas klubam] "Lukoil Academic" treneris jau juta, ka ar komandu kaut kas nav kārtībā," atklāja kluba prezidents. "Tomēr pēc sestdienas zaudējuma tā nebija mūsu iniciatīva, lai treneris iesniegtu atlūgumu."

SEB BBL astotdaļfināla atbildes mačā "Ventspils ar 68:83 piekāpās Igaunijas komandai "Kalev", divu spēļu summā zaudējot ar 30 punktiem un izstājoties no turpmākā turnīra. Pēc šā zaudējuma Okorns arī iesniedza atlūgumu.

Trešdien Latvijas Basketbola līgas regulārā čempionāta pēdējā spēlē "Ventspils" tiksies ar pašreizējo čempionvienību Rīgas ASK, un pēc šīs spēles tikšot pieņemts galīgais lēmums.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu