Šuplers apmierināts ar spēli otrajā un trešajā trešdaļā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc otrdien izcīnītās uzvaras 6:3 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pār Ņižņekamskas ''Ņeftehimik'' uzteica komandas spēli otrajā un trešajā trešdaļā.

''Spēles sākumā darbojāmies neveiksmīgi, kļūdījāmies un nebijām pietiekoši aktīvi. Pretinieks spēlēja agresīvi un veidoja labus pretuzbrukumus. Tomēr esmu pateicīgs par parādīto sniegumu otrajā un trešajā trešdaļā,'' saka Šuplers.

Treneris bija apmierināts arī ar zviedru vārtsarga Mikaēla Telkvista spēli, kuram tas bija pirmais mačs Rīgas ''Dinamo'' formā KHL čempionātā. Tāpat Šuplers izcēla Aināru Podziņu. Viņam tā bija debijas spēle KHL līgā.

Bijušais Latvijas izlases konsultants - Ņižņekamskas ''Ņeftehimik'' galvenais treneris Vladimirs Krikunovs bija neapmierināts ar savu spēlētāju spēles disciplīnas neievērošanu.

''Spēli iesākām labi - iemetām. Bija arī vēl iespējas, tomēr tās netika izmantotas. Pāris nevajadzīgi noraidījumi izšķīra spēles likteni. Kopumā ar spēli esmu apmierināts, bet noraidījumi bija lieki,'' skaidro Krikunovs.

Kā ziņots, divus vārtus uzvarētāju labā Mārtiņš Karsums, bet reizi precīzi meta Tomašs Surovijs, Aleksandrs Ņiživijs, Broks Troters un Marks Hartigans.

Arī nākamās divas spēles ''Dinamo'' izspēlēs savu līdzjutēju priekšā. 23. septembrī pulksten 19.30 tiks spēlēts pret Jekaterinburgas "Avtomobilist''.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu