Šaks apspēlē čempionus (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās basketbola asociācijas spēlē, kuru svētdien translēja arī LTV7, Fīniksas "Suns" savā laukumā uzvarēja čempionvienību Sanantonio "Spurs". Ar "double-double" uzvarētāju rindās izcēlās Šakils O'Nīls.

Viens no pēdējo desmit gadu izcilākajiem NBA centriem acīmredzami sāk iespēlēties jaunajā komandā un vakar izcēlās ar 14 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām, palīdzot "Suns" ar 94:87 uzvarēt "Spurs".

2008. gada 9. marts, Fīniksa. Lielie un varenie. Šakils O'Nīls (pa labi) pret Timu Dankanu.
2008. gada 9. marts, Fīniksa. Lielie un varenie. Šakils O'Nīls (pa labi) pret Timu Dankanu. Foto: ESPN.com

Arizoniešiem tā bija 41. uzvara sezonā, kas Rietumu konferencē dod sesto vietu. Līderi ar 44 uzvarām ir Losandželosas "Lakers", kas ar 113:114 savā laukumā piekāpās Sakramento "Kings".

"Suns" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Stīvs Nešs, kuram vēl arī 14 rezultatīvas piespēles. 18 punktus guva Grans Hils, 16 punkti un 11 atlēkušās bumbas Amāram Studemairam.

Zaudētājiem 22 punktus sameta Manu Žinobilī, 21 punkts Tonija Pārkera kontā. Timam Dankanam 17 punkti un desmit bumbas zem groziem.

"Lakers", kas pēdējās spēles ir gandrīz neapturami, lielāko spēles laiku bija iedzinēju lomā spēlē ar "Kings", un, lai atspēlētos, šoreiz pietrūka viena paša punkta. Par spīti tam "leikeri" ieņem pirmo vietu NBA "rietumos" un ierindojas pirmajā vietā ESPN kompānijas noteiktajā NBA klubu reitingā. Interesanti, ka augsto devīto vietu šajā rangā ieņem Goldensteitas "Warriors", kas turnīra tabulā ieņem astoto vietu Rietumu konferencē.

Citu spēļu rezultāti:

Milvoki "Bucks" - Filadelfijas "76ers" 97:119, Toronto "Raptors" - Sietlas "Supersonics" 114:106, Detroitas "Pistons" - Čikāgas "Bulls" 116:109.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu