Zviedri un slovāki - pārliecinoši (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pārliecinošas uzvaras izcīnījuši Slovākijas un Zviedrijas hokejisti. Slovāki ar 6:0 sagrāva Kazahstānu, bet zviedri ar 4:0 apspēlēja Itāliju.

Slovākijas - Kazahstānas spēlē komandas nopelnīja daudz noraidījumu, taču spēle skaitliskā vairākumā ne vienai, ne otrai komandai nepadevās, un pēc pirmās trešdaļas 0:0. 2. periodā slovāki ātri vien parādīja, kuri šajā spēlē ir favorīti: Rihards Kapušs, Tomass Surovijs un Milans Bartovičs nodrošināja iespaidīgu pārsvaru pēc otrās spēles trešdaļas. Trešajā Rastislavs Pavļikovskis, Miroslavs Kovačiks un Milans Jurčina ar saviem metieniem panāca iespaidīgu sešu vārtu uzvaru - 6:0. Nākamās spēles C grupā trešdien: Slovākija-Krievija un Kazahstāna-Baltkrievija.

Zviedri pret Itāliju pēc pirmā perioda devās uz ģērbtuvēm ar divu vārtu pārsvaru (Andreass Karlsons un Joels Lundkvists), un itāļiem tā arī neizdevās apturēt skandināvus. Otrajā periodā Kenijs Junsons panāca 3:0, gūstot trešos vārtus vairākumā savai komandai šajā mačā, un viņš pielika punktu spēlei ar precīzu metienu, komandām spēlējot vienādos sastāvos. 4:0. Arī zviedri un itāļi nākamās cīņas aizvadīs trešdien - pirmie pret Šveici, bet otrie - Ukrainu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu