Bekhems: No izlases neesmu aizgājis (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pazīstamais Anglijas futbolists Deivids Bekhems pavēstījis, ka runāt par viņa karjeras beigšanu nacionālajā izlasē esot pāragri.

35 gadus vecais futbolists traumas dēļ nevarēja piedalīties 2010. gada Pasaules kausa izcīņā, bet vēlāk Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello paziņoja, ka ar Bekhemu valstsvienības sakarā vairs nerēķinās.

Pussargam šāds notikumu pavērsiens bijis pārsteigums.

''Pēc Kapello paziņojuma biju nepatīkami pārsteigts. Uzzinot jaunumus, uzreiz devos pie viņa runāt, lai rastu skaidrojumu. Fabio pret mani vienmēr izturējies ar cieņu. Tagad varu teikt, ja spēlēšu, tad atgūšu iespēju atgriezties izlasē. Šobrīd ir svarīgi atgriezties laukumā un atgūt labu formu,'' ''Reuters'' citēts Bekhems.

''Beigt karjeru es nevēlos, jo pārāk stipri mīlu futbolu,'' atklāj Bekhems.

Iepriekš futbolists paziņoja, ka laukumā būtu gatavs doties septembrī, taču ārsti viņam ar atgriešanos ieteikuši nesteigties. Bekhems pēc Ahileja cīpslas traumas izārstēšanas pārstāvēs Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas "Galaxy".

Savas karjeras laikā Bekhems kopā ar Anglijas izlasi piedalījies trijos Pasaules kausa izcīņas finālturnīros. Kopumā Anglijas valstsvienībā viņš aizvadījis 115 spēles, kurās izcēlies ar 17 vārtu guvumiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu