Sorokins un Cipruss sezonu sāks "Ozolnieki/Monarch"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Pieredzējušie Latvijas hokejisti Oļegs Sorokins un Aigars Cipruss nākamo sezonu sāks Latvijas čempionāta vienībā "Ozolnieki/Monarch", raksta portāls jelgavnieki.lv.

Sorokins Ozolnieku klubā gan varētu aizvadīt vien dažas spēles, bet pēc tam doties uz ārzemēm, atklāj komandas menedžeris Guntars Paste. Iespējams, Sorokins varētu spēlēt Somijas čempionātā.

Komandai savu iespēju robežās apsolījis palīdzēt arī Cipruss, kurš ir Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības "Rīga" otrais treneris.

36 gadus vecais Sorokins pagājušajā sezonā pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas ''Dinamo'', tomēr sadarbība netika turpināta. 50 spēlēs viņš guva 4 vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles.

Paste pastāstīja, ka no komandas uz citiem klubiem aizgājusi vai uz ārzemēm aizbraukusi gandrīz trešdaļa spēlētāju no iepriekšējā sastāva, tādēļ pašlaik ļoti aktīvi tiek meklēti jaunie kadri.

Jaunā Latvijas hokeja sezona sāksies 18. septembrī.

Spēles norisināsies četros riņķos. Kopā katra komanda aizvadīs 32 regulārās sezonas spēles. Izslēgšanas spēles sāksies 2. martā, pēdējā finālspēle paredzēta 27. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu