Spānijas futbolisti izcīna trešo vietu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Konfederāciju kausa izcīņas futbolā mačā par trešo vietu svētdien pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:2) spraigā cīņā papildlaikā pieveica DĀR valstsvienību.

Rezultātu mača 73.minūtē atklāja DĀR izlases spēlētājs Katlego Mfela, bet tad spēles 88. un 89.minūtē divus vārtus guva Daniels Giza, izvirzot Spāniju vadībā ar 2:1. Mača kompensācijas laika trešajā minūtē Mfela guva savus otros vārtus spēlē, panākot neizšķirtu rezultātu, bet uzvaras vārtus spāņi guva 107.minūtē, kad precīzi sita Anglijas kluba "Liverpool" pussargs Ksavi Alonso.

Kā zināms, Konfederāciju kausa finālā svētdien Brazīlijas izlase spēkosies ar ASV valstsvienību.

Jau ziņots, ka pusfinālos Brazīlija ar 1:0 pieveica DĀR, bet ASV komanda diezgan negaidīti ar 2:0 pārspēja Spānijas izlasi.

Kā ziņots, apakšgrupu turnīrā A grupas noslēguma kopvērtējumā pārliecinošu pirmo vietu ar deviņiem punktiem ieņēma Spānija, bet otrajā vietā ar četriem punktiem ierindojās DĀR izlase. Trešo vietu ieņēma Irāka, kas trīs mačos izcīnīja divus punktus, savukārt Jaunzēlandes futbolisti tika pie viena punkta, ieņemot ceturto pozīciju.

Savukārt B grupā pārliecinošu pirmo vietu ar deviņiem punktiem izcīnīja Brazīlijas valstsvienība, bet ASV, Itālijas un Ēģiptes izlašu kontā bija pa trim punktiem. Labākas gūto/zaudēto vārtu attiecības dēļ otro vietu un tiesības piedalīties turnīra pusfinālā negaidīti izcīnīja tieši amerikāņi.

Iepriekšējā Konfederāciju kausa izcīņas turnīrā, kas 2005.gadā notika Vācijā, triumfēja Brazīlija, kas finālā ar 4:1 (2:0) pārliecinoši pārspēja Argentīnas valstsvienību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu