Rūnijs palīdzēs Anglijas izlasei Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā ar Šveici

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" zvaigzne Veins Rūnijs kopā ar Anglijas izlasi devies uz 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli Šveicē, pat neskatoties uz skandalozajām ziņām par futbolista privāto dzīvi.

24 gadus vecais uzbrucējs bija izmisumā, kad Anglijas presē parādījās ziņas par to, ka Rūnijs esot iesaistījies intīmās attiecībās ar prostitūtu, kamēr viņa sieva bijusi stāvoklī.

Tomēr tas nav atturējis Rūniju pārstāvēt Anglijas valstsvienību.

Anglijas laikraksti ziņo, ka Rūnijs bija satriekts par šo ziņu ietekmi uz viņa ģimeni. Laikraksts "The Daily Mirror" ziņoja, ka futbolista sieva bijusi gluži sagrauta par šādu atklāsmi.

Laikraksts "The Times" ziņoja, ka Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello vēlas pārbaudīt Rūniju, lai noskaidrotu, vai futbolists ir mentāli gatavs spēlēt.

Arī Anglijas izlases spēlētāji atzina, ka šie notikumi ir ļoti ietekmējuši Rūnija spējas treniņos.

Tikmēr "Daily Mirror" žurnālists Olivers Holts uzskata, ka iemesls, kāpēc Rūnijs tik nepārliecinoši spēlēja šī gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, ir nesaskaņas ģimenē.

"Tas ir visloģiskākais izskaidrojums, kāpēc Rūnijs, kādu mēs viņu redzējām Pasaules kausā, bija tālu no tā spēlētāja, kas ir nosaukts par talantīgāko Anglijas futbolistu kopš Pola Gaskoina," uzskata Holts.

Kā ziņots, Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē Anglija ar 4:0 pieveica Bulgāriju, bet Šveicei otrdien paredzētā spēle ar Angliju būs pirmā šajā kvalifikācijas ciklā.

Vēl šajā grupā spēlē arī Velsas un Melnkalnes valstsvienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu