Vinss Kārters nonācis Orlando ''Magic'' komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Ņūdžersijas ''Nets'' ar Orlando ''Magic'' vienību veicis maiņas darījumu, kā rezultātā "Nets" spožākā zvaigzne aizsargs Vinss Kārters nonācis "Magic" rindās.

Pēc šīs apmaiņas NBA veterāns Kārters un uzbrucējs Raiens Andersons papildinās "Magic" sastāvu, savukārt uz Ņūdžersiju no Orlando pārcēlušies Kortnijs Lī, Tonijs Batī un Rafers Alstons.

Darījuma lielākais spīdeklis 32 gadus vecais Vinss Kārters pagājušajā sezonā vidēji spēlē guva 20,8 punktus, izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdeva 4,7 rezultatīvas piespēles.

Rafers Alstons pēc NBA finālsērijas, kurā “Magic” zaudēja Losandželosas “Lakers” komandai izteicās, ka vēlas pamest klubu un karjeru turpināt citā vienībā.

Pagaidām šis darījums ir otrs skaļākais NBA starpsezonā. Kā ziņots, šonedēļ no Fīniksas “Suns” komandas uz Klīvlendas "Cavaliers" komandu tika aizmainīts par vienu no visu laiku labākajiem NBA centriem uzskatītais Šakils O''Nīls.

TVNET jau ziņoja, ka NBA gaiteņos klīst runas par latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa iespējamo pārcelšanos no Goldensteitas "Warriors" uz Fīniksas "Suns" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu