Pau Gasols vasarā grasās kļūt par brīvo aģentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tannen Maury / EPA

Spānijas zvaigzne Pau Gasols vasarā grasās kļūt par brīvo aģentu, lai uzklausītu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu piedāvājumus, vēsta laikraksts «Marca».

Pašlaik 35 gadus vecais Gasols pārstāv Čikāgas «Bulls» komandu, ar ko viņam ir līgums līdz 2017.gadam, taču basketbolists esot nolēmis izmantot līgumā atrunāto punktu un šovasar kļūt par brīvo aģentu, tādējādi atsakoties no nepilniem astoņiem miljoniem dolāru.

«Man nepatīk runāt par savu nākotni, jo tas mani atrauj no tagadnes. Taču redzēsim, kas notiks. «Bulls» komandai durvis vienmēr būs atvērtas. Lai gan esmu izvēlējies kļūt par brīvo aģentu, Čikāgas klubs būs mana pirmā izvēle,» norādīja Gasols.

Gasols ir viens no «Bulls» līderiem, jo šosezon 57 spēlēs viņš vidēji iemetis 16,9 punktus un izcīnījis 10,9 atlēkušās bumbas. Čikāgas vienību viņš pārstāv otro sezonu, bet pirms tam viņš vairākus gadus spēlēja Losandželosas «Lakers» rindās, divas reizes kļūstot par NBA čempionu.

Savas NBA karjeras laikā Gasols spēlējis arī Memfisas «Grizzlies» komandas sastāvā.

Pēc šīs sezonas līgā stāsies spēkā jaunais televīzijas translāciju līgums, kas basketbolistiem ar komandām ļaus noslēgt krietni naudīgākus līgumus.

Ar 60 spēlēs izcīnītām 30 uzvarām «Bulls» komanda Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas tikai desmitajā vietā, taču no pirmā astoņnieka tā atpaliek tikai par viena panākuma tiesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu